LG DVT589H

Cena produktu LG DVT589H není známa.

 

Popis produktu LG DVT589H: TV tuner (DVB-T) Ano · Upscaler na 1080p Ano · YUV (komponentní výstup) 1 · S-video výstup 0 · Video výstup (cinch) 1 · Digitální optický výstup 0 · Digitální koaxiální výstup 1 · Audio výstup (2x...  Více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
Datart.cz
Tyto recenze poskytl obchod Datart.cz.

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

MaraSuba
26.11.2012 - 11:29:15
  • splnil přesně to na co byl kupován
 
  • nemám problém
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (0)   Ne (1)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

Petra1206
21.06.2012 - 13:11:58
  • Super dvd, snadná ovladatelnost.
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (0)   Ne (0)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

vlada
18.12.2011 - 20:02:00
  • Výrobek dle očekávání
 
  • Ovladač by mohl být ergometricky lépe tvarován.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (3)   Ne (3)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

Karel
18.06.2011 - 14:32:00
  • Zapojení, dálkovým ovládáním můžeme nyní také vypínat i televizi (LG)
 
  • EPG - umožní přehled jen asi "2 pořady dopředu"
  • pořadí programů po automatickém naladění lze sice změnit, ale nepodařilo se dosáhnout toho, aby se změna pořadí projevila i v předvolbě tlačítky (1 - program na první pozici atd.)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (9)   Ne (6)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

Luboš
15.06.2011 - 09:06:00
  • Standardní šířka, hezký design, solidní funkčnost.
 
  • Nelze regulovat úroveň zvukového výstupu (což např. konkurenční Sencor umí), pouze přes DO lze ovládat přímo hlasitost televizorů většiny nejprodávanějších značek (Sony, Samsung aj.) - takže při využití externí Hi-Fi sestavy pro zvuk je nutné používat druhý DO pro ovládání její hlasitosti.
  • Také chybí USB-výstup pro zvuk, což znemožňuje také alespoň původně uvažované využití externího monitoru Lenovo s "připínacími" aktivními reproduktory s USB-vstupem.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (8)   Ne (7)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

Zašek
05.06.2011 - 12:59:00
  • Při propojení s LCD přes HDMI je obraz skutečně skvělý. (Samsung 46´´)
  • Bohatá výbava propojení na zadní stěně.
 
  • Bohužel při vlastním seřazení Tv programů zůstává u tohoto programu původní číslo, jak byl program naladěn (např: Nova se naladí v pořadí jako č.13, při zařazení na pozici č.4 má neustále č.13). Výsledek seřazení stanic je asi takový: 7, 1, 5, 13, 8, .... Je to vada na "kráse". Škoda.
  • Při propojení s LCD přes HDMI přístroj nedetekuje formát obrazu 4:3, 16:9.
  • Také škoda. Možná je to daň za tu příznivou cenu.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (15)   Ne (6)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

Vladimír Šustek
02.05.2011 - 20:41:00
  • Velmi citlivý a bezproblémový DVB-T tuner
 
  • Mírně hlučnější DVD mechanika
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (7)   Ne (8)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

Petan17355
06.04.2011 - 05:47:00
  • Hezký vzhled,přehraje vše.Z mé starší TV dokázal dostat krásné barvy.Přes USB přehraje flešku,soubory z mobilu,čtečky karet i foťáku.
 
  • Nelze seřadit TV kanál,který přístroj naladí,na pozici kterou požaduje uživatel.Např.ČT1 mám na 16 kanálu,ale nejde jej přeřadit na 1 kanál.Další věc.EPG je špatně provedené.Zobrazuje pouze následující pořad.Nic víc.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (9)   Ne (5)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

mysaq
24.02.2011 - 03:30:00
  • Za ty peníze celkem fajn přístroj.
 
  • Televizor vůbec nedetekuje přehrávač při připojení přes HDMI. Ovládání je mírně nepřehledné. EPG použitelné pouze na několik hodin dopředu. Upscaling není příliš použitelný.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (11)   Ne (6)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

Jirka
03.02.2011 - 02:11:00
  • S výrobkem sem naprosto spokojen, skvělý obraz, citlivý tuner, prostě je to LG.
 
  • Ovladač by mohl být trošku větší a tlačítka lépe rozmístěna.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (10)   Ne (8)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

kopejtko10
20.01.2011 - 21:40:00
  • Vše v pohodě. Je to prostě LG !
 
  • Vše v pohodě. Je to prostě LG !
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (5)   Ne (14)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

Petruna
13.01.2011 - 16:09:00
  • Vše v pohodě. Je to prostě LG !
 
  • Vše v pohodě. Je to prostě LG !
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (5)   Ne (13)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

Zdeněk
10.12.2010 - 16:11:00
  • S přehrávačem jsem spokojen. Obraz je kvalitní a lze přepínat různá rozlišení. Ovládání jednoduché, intuitivní.
  • Snad je teletext by mohl být kvalitnější. Zobrazení je uprostřed obrazovky - ne přes celou. EPG je jen řádkové, takže nevidíte celý text a musíte čekat, než se posune. Od textových funkcí bych čekal celkově větší kvalitu a lepší překlad menu - místy to vypadá, jako kdyby to překládat stroj.
  • Vyhledávání programů je rychlé, tuner citlivý, ale bohužel nelze měnit programům přiřazené číslo. Když dostane například Nova číslo 12, nelze jí přidělit trojku, apod. S tímto už jsem se setkal i u televize Samsung s vestavěným DVB-T tunerem a nejsem si tak jistý, zda změnu čísla programu digitální technologie vůbec umožňuje. Přehrávač má LCD displej, někde uvádějí, že ne. Je škoda, že nelze nahrávat na připojenou USB flash - z této je možné pouze grabovat audio CD do MP3
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (7)   Ne (6)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

martyEF
29.11.2010 - 18:18:00
  • funkce DVB-T je spíše doplňková, ale někomu může stačit, přehrávání DVD je skvělé, ihned se načte žádné zbytečné prodlevy, obraz taky ok, co se týká USB načte mi 4 GB flash s AVI filmy což je pro mě ok, 16 GB flash mi nenačetl možná kvůli NTFS (ale to pouze spekuluji) a nenačetl mi také 2,5 palcový externí disk, myslím že je to hlavně kvůli napájení, 3,5 palcový by to prý mělo brát, protože má externí napájení, ale to nemám ověřeno, celkově jsem spokojen ikdyž výrobek nebyl určen přímo mě, jsem většinou náročnější, ale když už se mi líbí i tento tak to nemůže být špatny :)
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (8)   Ne (4)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

Zákazník
17.11.2010 - 13:10:00
  • Dobrý den s výrobkem jsem maximálně spoojen jen jedna malá výtka když se naladily programy dtv tak nelze změnit číslo programů třeba nova má číslo 13 jako 13. nalezený program a chtěl bych ho změnit na program č.1 nelze jinak maximální spokojenost
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (6)   Ne (4)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

podol
10.11.2010 - 17:03:00
  • jsem spokojen s rozměry výrobku,škoda ze nejsou na zařízení hodiny (digitální na displeji). - vadí mě že DVD,DVB-T ,DVB-S nemá svoje tlačítko a funkce se přepínají jenom jedním tlačítkem,což spůsobuje že musím pro danou funkci několikrát toto tlačítko zmáčknout abych našel to co si potřebuji zrovna pustit.Na zařízení mě taky vadí že nejdou přehrát filmy v HD rozlišení z externího HDD.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (8)   Ne (5)

LG DVT589H - hodnocení zákazníků

Kissman239
18.10.2010 - 18:16:00
  • Jsem velice spokojen s DVB-T tunerem a USB vstupem.
  • Dobrá věc je nahrávání CD na Flash disc s přímým převodem do Mp3.
  • Naopak orientace na dálkovém ovládání mě moc nenadchla.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (6)   Ne (3)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi